Veronika Kopřivová je těhotná? Tohle bývá jasné znamení!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 16:10

Jaromíra Jágra zatím žádná partnerka k založení rodiny nepřesvědčila, což platí i o Veronice Kopřivové. O možném těhotenství sympatické blondýnky se začalo spekulovat až nyní, kdy chodí s Miroslavem Dubovickým.

Zatímco Jaromír Jágr nedávno v reakci na skladbu písničkáře Pokáče připustil, že bude na dítě čekat možná až do 105 let, jeho bývalá partnerka Veronika Kopřivová nejspíš nebude chtít čekat až tak dlouho. Těžko říct, jestli právě tohle nebyl důvod k rozchodu.

Rodačka z Teplic každopádně již nějaký čas randí s Miroslavem Dubovickým. Nedávno se sice řešilo, zdali nám neunikl rozchod, pak se ale ukázalo, že je všechno při starém. Nyní se objevily jiné spekulace.

Týkají se možného těhotenství. Její současný partner totiž dle webu blesk.cz pořídil fotku Kopřivové, jak dlabe z otevřené sklenice nakládaných okurek. „První znamení,“ okomentoval snímek Dubovický, čímž dal prostor k nejrůznějším zvěstem.

Skoro to totiž vypadá, že na modelku přišly těhotenské chutě. Fotografie z jejich společné dovolené však ničemu takovému nenasvědčují, Kopřivová se totiž předvedla ve velké formě.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický