Prokletí jednoho filmu: Krampol i Frej přišli o partnerku!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 15:31

Film Stáří není pro sraby provází jedna smutná událost za druhou. Nejprve řešil režisér Tomáš Magnusek problémy s obsazením jedné z rolí. Když snímek konečně dotočil, přišly hned dvě tragédie krátce po sobě.

Tomáš Magnusek musí mít pocit, že točí prokletý film. Nejprve v něm chtěl Karla Gotta, který zemřel dříve, než se začalo točit. Jeho roli měl zaujmout Josef Laufer, což znemožnily vážné zdravotní potíže. Do třetice všeho dobrého si vybral Ladislava Freje.

S ním už sice snímek dokončil, jenže pocitu jistého prokletí se zbavit nelze. Freje i Krampola totiž krátce po konci natáčení zasáhla smutná zpráva v osobním životě. Oba přišli o svou životní partnerku.

„Jirka Krampol ve filmu s sebou všude tahá manželku v urně a krátce na to, co snímek dotočil, zemře mu skutečná manželka Hanka,“ konstatoval známý režisér dle webu pluska.sk.

„Láďa Frej zase ve filmu umírá a zároveň mu v reálném životě doma umírá životní partnerka. A těsně poté, co dotočil film, tak mu jeho budoucí manželka zemřela. Dost strašné, když si to uvědomím,“ dodal Magnusek.

Témata: Jiří Krampol Ladislav Frej