Alice Bendová se pochlubila partnerem: Panečku, to je změna!

Alice Bendová s partnerem Michalem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 14:07

Alice Bendová se na sociální síti prostě musela pochlubit svým partnerem, který se během posledních pár měsíců změnil k nepoznání. Sympatická herečka připustila, že se sebou také bude muset něco udělat.

Alice Bendová nedávno v souvislosti s plastickými operacemi pronesla slova, že „nechce vypadat v šestačtyřiceti na šedesát“. V domácnosti však evidentně není jedinou osobou, která momentálně řeší svůj vzhled.

Pro radikální změnu se rozhodl také její partner Michal, což ona zachytila na dvou fotografiích, které zveřejnila v tomto týdnu na svém instagramovém profilu. „Tak ta první fotka je tři měsíce stará, ta druhá je z dneška!“ vysvětlila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Alice Bendová (@alice_bendova_official), Srp 17, 2020 v 8:10 PDT

Oblíbená herečka následně fanouškům přiznala, že k tomu vůbec nevedla jednoduchá cesta. „Je to dílo dřiny, odříkání a stravy. Jako dlouho mi trvalo, než jsem ho přesvědčila, že i chlapi můžou mít jinou stravu,“ konstatovala.

Teď je však na svého partnera náležitě hrdá. „Já myslím, že to stálo za to. A jestli i já nezačnu pořádně makat a držet se v jídle, tak budu vedle něj jak tlustá bába,“ dodala Bendová.

Témata: Alice Bendová