Gondíková a Langmajer: Upřímná slova o prvním roce manželství!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 16:13 | Aktualizováno: 21. srpna 2020 11:43

V zahraničí nebývá výjimkou, že se některá manželství slavných hvězd rozpadnou do roka od obřadu. Jiří Langmajer a Adéla Gondíková tento příklad nenásledovali. I když mezi nimi občas dojde ke konfliktu.

Letos v létě uplynul rok od chvíle, kdy bylo uzavřeno jedno herecké manželství. Loni v červenci si řekli své „ano“ Jiří Langmajer a Adéla Gondíková, historie jejich vztahu je ovšem mnohem delší, což ona nezapomněla připomenout.

Před oltář se totiž postavili až po deseti letech společného soužití. „Přestože v manželství žijeme rok, tak vztah jako takový trvá dlouho. Víme, co a jak, svatbou se nic nemění,“ svěřila se webu blesk.cz polovička slavné sourozenecké dvojice.

Zatímco někteří lidé by se něčím takovým rozhodně nechlubili, jí po roce manželství nedělá problém přiznat, že si někdy vjedou do vlasů. „Občas to bouchne, jindy zase ne. Jsme takoví průměrně normální,“ konstatovala herečka.

V den prvního výročí svatby ale důvod k hádce nebyl, ani jeden z nich nezapomněl. „Byli jsme na večeři. Spousta lidí nám v ten den napsala,“ prozradila Gondíková.

Témata: Adéla Gondíková Jiří Langmajer