Těhotná Markéta Konvičková: Poslední FOTKY před porodem!

Těhotná Markéta Konvičková s partnerem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 14:10

Také Markéta Konvičková chce mít v rodinném albu vzpomínku na první těhotenství, které se v jejím případě pomalu blíží ke šťastnému konci. Na sociální síti se proto pochlubila několika fotografiemi.

Jsou to dnes přesně čtyři měsíce, co Markéta Konvičková oznámila, že se snoubencem Rendou čekají miminko. Všichni jí to samozřejmě strašně přáli, zvlášť poté, co si jen krátce předtím vytrpěla vážné zdravotní problémy.

Nyní už se někdejší účastnice hudební talentové soutěže SuperStar nachází v třetím trimestru, což u slavných nastávajících maminek znamená jediné. Na sociálních sítích je třeba se pochlubit fotkou s bříškem a partnerem.

Sympatická zpěvačka tak učinila v úterý. „Nejkrásnější životní momenty. Jedna ze zákulisí. Nejlepší klasicky Smiley! Těším se na výsledek z focení,“ napsala v doprovodném komentáři a samozřejmě se dočkala spousty pozitivních reakcí.

Konvičková se pochopitelně na novou životní etapu velice těší. S partnerem navíc společně staví rodinný dům a chystají svatbu. Dítě se tedy narodí do spokojené a dobře zajištěné rodinky.

Témata: Markéta Konvičková