Jaromír Jágr vzal novou lásku za tou celoživotní: Takhle to dopadlo!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 12:06

V životě Jaromíra Jágra často bojují o místo na výsluní dvě lásky – hokej a jeho současná partnerka. Mimochodem k tomu došlo právě tento týden, kdy vzal slavný hokejista svou Dominiku na zápas. Jak to dopadlo?

Jaromír Jágr se zatím se svou Dominikou mockrát na veřejnosti neobjevil. Poprvé spolu byli viděni ve Špindlerově Mlýně, kdy také vyšlo najevo, že legendární hokejista už není sám. Následně ji fanouškům ukázal na sociální síti.

Nyní se rozhodl, že spojí hned dvě věci, které miluje. Podle informací webu isport.blesk.cz sdíleli v úterý soukromou lóži na kladenském zimáku během utkání domácích Rytířů s Plzní. Nejprve se k sobě měli, jenže pak došlo na lámání chleba.

Olympijský vítěz se rozhodl Dominiku opustit, povinnosti majitele klubu ho donutily z lóže odejít. Jágr totiž po úvodní třetině sešel dolů na lavičku, aby promluvil ke svým svěřencům. Kýžený efekt to ale nepřineslo.

Kladenští hokejisté v zápase prohráli o tři branky, a tak měla nová partnerka slavného útočníka jistě co dělat, aby mu poté alespoň trochu zlepšila náladu.

Témata: Jaromír Jágr Dominika Branišová