Bolek Polívka promluvil o napadení syna Vladimíra: Naši rodinu potkalo něco horšího!

Šašek a syn (foto: Jiří Salik Sláma)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. srpna 2020 10:59 | Aktualizováno: 21. srpna 2020 15:44

Bolek Polívka po téměř dvou měsících promluvil o brutálním napadení svého syna Vladimíra. Podle něj je štěstí, že se nakonec jeho potomkovi nestalo nic horšího!

K útoku na Vladimíra Polívku došlo v druhé polovině června přímo v centru Prahy. Kvůli incidentu, při kterém pachatelé Polívkovi odcizili doklady, peníze i kartu, skončil člen známé herecké rodiny v nemocnici. Dejvické divadlo muselo dokonce zrušit představení, ve kterém měl mladý herec hrát.

O útoku na syna promluvil s odstupem času i Bolek Polívka. „Kolem číhá tolik nebezpečí, bylo to ale nečekané. Trapné a bolestné, potom to bylo úlevné, že se nestalo nic horšího,“ přiznal pro web Expres herec.

Polívka starší také uvedl, že se zatím neví, kdo za útokem na jeho syna stojí. „Těm klukům, co to udělali, hrozí docela velký trest. Je to loupežné přepadení. Jestli jsou ochotní riskovat tohle, tak k tomu musí mít temný důvod,“ tvrdí Bolek Polívka.

Herec, který se do diváků zapsal třeba jako Bohouš z filmu Dědictví, ale poznamenal, že útok na syna není zdaleka největší zlo, které jeho rodinu potkalo. „Naši rodinu okradli komunisti za bílého dne, nepotřebovali ani roušku noci. Pro moje rodiče a prarodiče to bylo bolestnější,“ dodal Polívka.

Sám Vladimír Polívka se asi měsíc po napadení nechal slyšet, že vše mohlo dopadnout mnohem hůř. Herec sice musel kvůli léčbě změnit své pracovní plány, pauza ale netrvala příliš dlouho.

Aktuálně Vladimír Polívka pracuje na pořadu Tvoje tvář má známý hlas, ve kterém na pozici moderátora vystřídal Ondřeje Sokola. Ani Sokol ale show neopouští, letos totiž usedne v porotě!

Témata: Boleslav Polívka Vladimír Polívka