Jiří Krampol si oddechl? Hanka se posmrtně dočkala odpuštění!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. srpna 2020 15:35 | Aktualizováno: 20. srpna 2020 11:11

Jiřímu Krampolovi přidělávala jeho žena Hanka vrásky na čele poměrně často, přesto jí měl až do smrti rád. Teď se navíc jeho zesnulá manželka dočkala odpuštění od nejlepší kamarádky. Co si dámy provedly?

Není žádným tajemstvím, že Jiří Krampol měl se svou manželkou Hankou (†59) velkou spoustu starostí, v posledních letech šlo především o její zdravotní potíže. Právě ty nakonec bezpochyby přispěly k jejímu nečekanému úmrtí.

Hercova žena však měla také konflikt se svou někdejší nejlepší kamarádkou Janou. Psala jí urážlivé esemesky a nakonec byla obviněna z nebezpečného vyhrožování. „To víte, že to bolelo. Byla to největší kamarádka. Naštěstí s tím poté, co to začala řešit policie, přestala,“ svěřila se paní Szabová webu ahaonline.cz.

„Já Hance určitě dávno odpustila. Když jsem se dozvěděla, jak moc na tom je špatně fyzicky a psychicky, nešlo ji neodpustit, vždyť to byla tolik let moje největší kamarádka,“ prozradila dlouholetá vysokoškolská učitelka.

Szabová dokonce za určitých okolností přemýšlela o účasti na posledním rozloučení. „Samozřejmě (bych přišla), kdyby mě Jirka pozval. Měla jsem ji opravdu ráda a její odchod mě bolí,“ dodala.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová