Patricie Pagáčová setřela nepříjemného fanouška: Tohle si za rámeček nedá!

Patricie Solaříková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. srpna 2020 17:57

Známé osobnosti musí být připravené na mnohdy nepříjemné komentáře a otázky. Herečka Patricie Pagáčová (31) všem ukázala, jak se s takovými šťouraly nejlépe vypořádat!

Patricie Pagáčová se na Instagramu pochlubila fotografií z výletu na Slapskou přehradu, kde si vyzkoušela řízení jachty. „Když ti vítr, napne plachtu, když ti plachta popožene jachtu, když jachtou jízda dodá klid,“ napsala ke snímku herečka s odkazem na známý song skupiny Mig 21.

Jak je vidět, tenhle zážitek si skutečně užila. Na hlavě má kapitánskou čepici, na obličeji sluneční brýle a především úsměv od ucha k uchu. Fanoušky zaujala i svou štíhlou postavou a dvojdílnými modro-bílými plavkami.

Mezi pochvalnými komenty se ale objevil i jeden velice otravný. „Paťo, kde máš kozy??“ diví se jeden z diskutujících. Herečka se ale nenechala podivnou otázkou rozhodit. „Já žádný kozy nechovám. Tak nevím, kde bych je měla mít,“ odpálkovala ho Patricie.

Pak ho ještě dorazila slovy: „Gratuluju k nejtrapnějšímu dotazu.“ A zastali se jí i další příznivci. „A ty kde máš mozek?“ pustili se do tazatele. „Lepší nemít kozy, než mozek,“ přisadila si další Patriciina fanynka.

Témata: Patricie Solaříková