Rok po svatbě Libora Boučka: Tahle slova od Jágra nikdo nečekal!

Libor Bouček s manželkou Gabrielou 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. srpna 2020 16:16 | Aktualizováno: 19. srpna 2020 13:56

Zdá se, že v případě moderátora Libora Boučka (39) pořekadlo do třetice všeho dobrého opravdu platí. Se svou třetí manželkou právě oslavil první výročí svatby a doufá, že podobných oslav výročí zažije desítky. Na jeho dojemné vyznání manželce Gabriele zareagovala i řada známých osobností. Přání Jaromíra Jágra ale nad ostatní vyčnívá!

Poprvé se Bouček oženil v roce 2006, když si vzal slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou. Jejich manželství dlouho nevydrželo, po 10 měsících se rozvedli. V roce 2009 se oženil s právničkou Janou Hlaváčkovou, sestrou tenistky Andrey Hlaváčkové. Ani tenhle svazek ale nevydržel.

Bouček ale doufá, že třetí svatba bude také tou poslední. S Gabrielou mu to klape, na první výročí jí napsal dojemné vyznání. „Dnes je to přesně rok, co jsme na tomhle místě zažili naprosto nezapomenutelný podvečer a večer. S obrovskou radostí jsme se vrátili. Spolu. Téměř jako každý z těch 366 dnů. Jsme dva. Úsečka. Nebo také tětiva obklopená světem,“ píše na svém instagramovém účtu zamilovaný Libor Bouček.

Uplynulých 366 dní pro něj bylo opravdu nezapomenutelných, „Byl to rok radostí, zážitků, úsměvu a především lásky. Rok. Tak miniaturní optikou života a tak veliký optikou času. Nic nemá větší smysl než láska. A je třeba ji bránit do posledního výdechu. A nepřestat stavět hradby kolem ní. Ať takových oslav je ještě minimálně padesát. A děkuju Ti, má Ženo!“ vzkázal manželce známý moderátor.

Jeho slova Gabrielu dojala. „Miluju Tě!“ odpověděla mu veřejně. Ke svému vzkazu přidala spoustu srdíček. Vyznání dojalo i herce Davida Gránského, herečku Adélu Gondíkovou, zpěvačky Moniku Absolonovou a Martu Jandovou či Pavla Novotného.

Mezi ostatními ale nejvíce vyčníval vzkaz hokejisty Jaromíra Jágra. „Moc sluší, vypadáte šťastně. Už jen jedna věc vám chybí k max. spokojenosti.......2 ELEKTROKOLA. Mam vás rad. Fandím vám,“ smál se Jágr, který si kvůli reklamě na elektrokola vyslechl hodně kritiky. Jak se ale zdá, hokejista bere vše s humorem a nadhledem!

Boučka Jágrova "obchodní" rada pobavila. „Jdeme do nich, kamaráde! Protože, kdo ho nemá...prohloupí! Kde ho máme sehnat?“ vyzvídá Bouček.

Témata: Libor Bouček Jaromír Jágr Gabriela Bendová