Sagvan Tofi se vážně zranil: Berle a ortéza! Koho tím nepotěšil?

Sagvan Tofi 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 12:06

Sagvan Tofi si chtěl nejspíš na ledě mezi mantinely odpočinout od vedra, nebyl to ale nejlepší nápad. Někdejší idol dívčích srdcí se totiž na bruslích vážně zranil. Jednu osobu tím rozhodně nepotěšil.

Především u dětí platí, že nejhorší, co se jim může o letních prázdninách přihodit, je úraz. Své o tom ví také Sagvan Tofi, který se vážně zranil právě v těchto dnech a diagnóza z úst ošetřujícího lékaře ho bezpochyby nepotěšila.

Oblíbený herec se zranil o uplynulém víkendu během hokejového tréninku a musel do nemocnice, kde ho prohlédli doktoři. Vyšetření odhalila, že má utržený vaz v koleni, dostal tedy ortézu a berle, protože na nohu nesmí našlapovat.

„Jsem v nemocnici, mám utržený vaz a čekám na ortézu,“ uvedl někdejší dívčí idol na sociální síti s tím, že musí pravidelně podstupovat ještě jednu proceduru. Každý den si musí píchnout injekci.

Zpráva o Tofiho zranění jistě nepotěšila Leoše Mareše, který si ho pozval jako hosta na koncert. Žádná velká show se teď od něj na pódiu očekávat nedá. „To bude mít Leoš radost,“ komentoval to Sagvan.

Témata: Sagvan Tofi