Unavená Monika Bagárová: Všechno se změnilo! Je to mazec!

Monika Bagárová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. srpna 2020 10:20

Zpěvačka Monika Bagárová (26) je stále plná nových dojmů pojících se s mateřstvím. Ty ventiluje i na sociálních sítích, kde se svým fanouškům svěřuje s různými pocity, které za posledních pár měsíců prožívá!

Monika Bagárová se na konci května stala poprvé maminkou. Je jasné, že tahle úplně nová zkušeností jí otevřela nové obzory a přinesla spoustu nových zkušeností, pocitů a především emocí. „Každý se mě ptá jaký to je být mámou a jestli se něco změnilo. Z mého pohledu se změnilo úplně vše,“ přiznala zpěvačka.

Život se jí totiž od základu obrátil. „Najednou pro sebe nemám tolik času, najednou se vše točí kolem naší malé lásky, najednou mám režim a v naší rodině svítí sluníčko každý den. Každý den díky ní můj život dostal úplně jiný rozměr. Každý večer, když usínám, těším se, až se zase ráno probudím a uvidím ten její krásnej úsměv, vždy mi dá tolik energie, i když toho zas tak moc nenaspím,“ rozněžnila se Monika.

A péčí jí pomáhá nejen její partner, zápasník MMA Makhmud Muradov, ale i celá rodinka, která si s malou Rumií užívá každou sekundu. „Řekla bych, že teď už mi v životě nic nechybí, jsem kompletní. Nepopsatelná láska... A víte co je na ní nejkrásnější ? Že je čistá, upřímná a nekonečná,“ píše na svém instagramu zpěvačka,

„Jsem bláznivě zamilovaná máma! Je to mazec ale nejvíc top. Vím, že se brzy vrátím do pracovního nasazení, na které se moc těším, ale taky vím, že se vždy budu snažit, abych ji byla stále na blízku a aby ji nikdy nic nechybělo hlavně citově nechybělo,“ slibuje své dcerce zpěvačka.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov