Zpěvačka Jana Fabiánová: Hazard se zdravím kvůli práci!

Jana Fabiánová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. srpna 2020 10:44

Zpěvačka Jana Fabiánová (41) se musela vydat navzdory špatné covidové situaci do Spojených států! Kdyby neodletěla a neriskovala své zdraví, mohla přijít o to, na čem dlouhé roky pracovala!

Situace ve Spojených státech je kvůli šíření koronaviru velmi špatná. Růst bilance obětí covidu-19 nezpomaluje. Úmrtí v souvislosti s covidem-19 evidují USA asi 170 tisíc, nakaženo je několik milionů Američanů.

Zpěvačka, herečka a dcera Nadi Urbánkové (80) Jana Fabiánová se přesto musela sbalit a do Spojených států před pár dny odletěla. Proč? „Možná jste si všimli, že jsem nedávno cestovala do USA. Důvodem byl fakt, že vláda USA nevydala výjimku v rámci pandemie, která by umožnila zůstat držitelům Green card mimo USA déle než 1 rok,“ vysvětluje fanouškům na sociálních sítích.

Pokud by nezariskovala a do USA se nevrátila, mohlo by to pro ni mít nedozírné následky. A to i proto, že se v Americe už v minulosti dokázala prosadit i v mezinárodní konkurenci. „Musela jsem tam, abych nepřišla o léta dřiny, díky nimž jsem získala Green card za přínos kultuře. Naštěstí mám i po návratu Covid test negativní,“ pochvaluje si.

„Nedalo se nic dělat. Kdybych se tam neukázala do 14.8 byl by to průšvih,“ práskla zpěvačka., Kvůli riziku nákazy se Jana Fabiánová poctivě chránila, na svém facebooku se pochlubila nejen respirátorem, ale i ochrannými brýlemi.

Témata: Jana Fabiánová Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Koronavirus USA