Sen Karla Gotta se nesplní? POCTA MISTROVI letos prý možná NEBUDE!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. srpna 2020 12:26 | Aktualizováno: 16. srpna 2020 22:07

Karel Gott si přál, aby byl pro jeho fanoušky uspořádán vzpomínkový koncert. Jak se ale nyní ukazuje, akce s názvem Pocta Karlu Gottovi je v ohrožení. A možná se podle Michala Davida ani letos neuskuteční.

"Manžel si ještě za svého života uvědomoval, že koncert na jeho památku by pro jeho příznivce měl být uspořádán. Chtěl, aby organizátorem koncertu byla agentura Karel Gott Agency a sdělil svému nejbližšímu teamu i velmi konkrétní představu podoby koncertu. Budeme se snažit jeho přání naplnit," uvedla před několika měsíci na webu Karla Gotta vdova Ivana Gottová.

Původně se mělo jednat o jediný koncert, z důvodu velkého zájmu a s ohledem na veřejnost, která si nestihla zakoupit vstupenky, se ale organizátoři rozhodli přidat ještě jeden koncert. Ten první se má uskutečnit 15. 12. 2020, druhý o den později.

Je ale otázkou, jestli k nim dojde. Vláda totiž stále nezvyšuje kapacitu diváků do uzavřených prostorů, která je zatím jen 2500 lidí. Podle Michala Davida je tak otázkou, jestli se akce letos vůbec uskuteční.

"Budeme rádi, když v prosinci vzdáme hold Karlovi. A to kdoví jestli! I to není jisté... Nic se nemusí pohnout do konce roku, jak to tak vypadá," řekl Blesku.

I on sám měl naplánované dva koncerty, které měly původně proběhnout v červnu, pak se ale přesunuly. "Oba koncerty jsou perfektně připraveny, ale může se stát, že vláda do měsíce koncerty pro tolik tisíc lidí skutečně nepovolí," obává se zpěvák.

"Koncerty budu muset stejně přesunout. Lístky jsou vyprodaný a není možný pustit do haly jen polovinu nebo ještě míň lidí," dodal s tím, že si na jeho koncerty koupilo lístky 32 tisíc lidí.

Témata: Karel Gott Michal David