Vendula Pizingerová má o porodu jasno: Hlavně nic nového!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 16:12

O módě alternativních porodů jistě ví i těhotná Vendula Pizingerová, která však o žádných novinkách nechce slyšet. Rodit má zhruba za dva měsíce, už nyní má ale jasno o tom, jak by to mělo proběhnout.

Vendula Pizingerová si snaží užít letošní letní prázdniny, protože za rok už bude mít starosti s dítětem. Prvního společného potomka se současným, výrazně mladším manželem Josefem očekává v říjnu.

Sama prezidentka Kapky naděje tvrdí, že těhotenství není nemoc, nějaký problém se však během něj může objevit. Proto je ráda, že lékařství zaznamenalo velký vývoj od doby, kdy byla ve 22 letech poprvé těhotná.

„To už je hodně let. Od té doby se myslím změnil přístup lékařů. Dnes je daleko víc metod různých zjišťování genetických poruch. Stále jsme na pozorování a chodíme na kontroly. Mámy jsou víc pod kontrolou a zároveň pod stresem,“ řekla webu super.cz.

Pizingerová rozhodně není fanynkou alternativních porodů, které už si našly cestu i ke slavným ženám. „Já mám porod jasný. Rodila jsem císařským řezem, a tak to bude i potřetí. O žádných alternativách bych ale ani neuvažovala,“ dodala.

Témata: Vendula Pizingerová