Lucie Bílá šokuje: Denní kontakt s expartnerem! Funguje nám to…

Lucie Bílá 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 13:27

Lucie Bílá se v některých mužích spletla, o jejím současném partnerovi se ale něco takového pochopitelně říct nedá. Možná dokonce ani o jednom z těch bývalých. Zpěvačka prozradila, s kým je prakticky denně v kontaktu.

Lucie Bílá už poměrně dlouho září po boku svalovce Radka Filipiho, dokonce už se mnohokrát spekulovalo o zásnubách a dokonce i o svatbě. Ona s nimi však má z minulosti špatné zkušenosti, a tak se do chomoutu nehrne.

Nyní navíc přiznala, že udržuje každodenní kontakt i s jiným mužem, konkrétně jde o bývalého partnera Petra Kratochvíla. Pojítkem v jejich vztahu přitom není jen syn Filip, ale také společné divadlo Ta Fantastika.

Někdejší partneři ho vlastní již dlouhá léta, teď se bude přejmenovávat na Divadlo Lucie Bílé. „Já jsem týmový hráč. Už od roku 2003, tedy 17 let, je to moje a Petra Kratochvíla. Myslím, že nám to dobře funguje, protože on je člověk, který mě v životě neskutečně ovlivnil,“ řekla v pořadu ShowTime.

„Tomu divadlu to dlužím. I jemu. Popravdě řečeno dvacet let jsme v každodenním kontaktu. Jsme pořád na telefonu,“ dodala Slavice.

Témata: Lucie Bílá