Hana Mašlíková odešla od manžela: Bylo toho moc!

Hana Reinders Mašlíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 12:05

Hana Reinders Mašlíková a její manžel André si v posledních dnech procházejí krizí, což vyplavalo na povrch poté, co trenér zápasníků navštívil pánský klub. Krásná maminka malého chlapce přiznala, že momentálně nesdílí střechu nad hlavou.

Hana Mašlíková mnohé naznačila již svým instagramovým příspěvkem, v němž potvrdila, že se vydala za příbuzenstvem. „Ráj na zemi existuje… srub a zahrada mých rodičů, kde prostě vypnete a užíváte si jen klid a pohodu,“ uvedla na sociální síti.

Následně médiím potvrdila, že od manžela přinejmenším dočasně odešla. „Nám to buď pomůže, nebo nás to úplně zabije,“ řekla serveru super.cz s tím, že pro oba je na prvním místě jejich syn. Prozradila také, že návštěva manžela ve strip baru není jediným důvodem odloučení.

„Když jsem něco takového udělala, něco to znamená. Bylo toho na mě moc! Znamenalo to stop, dost,“ konstatuje moderátorka, která teď bude s největší pravděpodobností čekat, jak se k celé záležitosti postaví André.

Mašlíková nespecifikovala, jaké další problémy mezi sebou mají. „Věci se hromadí, jednou to všechno bouchne a u mě to bouchlo v pátek. Kdyby to bylo jen o strip baru, tak bych tento krok jen tak neudělala. Je to táta mého dítěte,“ dodala.

Témata: Hana Reinders Mašlíková