Jiřina Bohdalová bude prababičkou? Stašová promluvila!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 21:45 | Aktualizováno: 14. srpna 2020 11:42

Jiřina Bohdalová má dva dospělé vnuky, a tak se nabízí otázka, zdali se brzy stane prababičkou. A její dcera zase babičkou… Právě Simona Stašová v těchto dnech prozradila víc.

Jiřina Bohdalová oslaví příští rok kulaté 90. narozeniny, nakonec ne tak okázale, jak se původně plánovalo. To už je úctyhodný věk, v němž se mnohé dámy stávají prababičkami. Bude to i její případ?

Její dcera Simona Stašová prozradila, že už se nemůže dočkat, až bude babičkou. „Já už jsem úplně nakynutá na to, abych měla malé dítě, přepadávám do každého kočárku. Klidně bych to vyměnila za divadlo, a to už je co říct,“ svěřila se webu super.cz.

Následně ale prozradila, že ani u jednoho z jejích potomků to zatím není aktuální téma. S Bohdalovou si tedy na nové životní role ještě budou muset nějaký čas počkat.

„Ten starší (Marek) už by mohl, nemá se k ničemu. Ten menší zase studuje, je uvážlivý. Taky má dlouholetou partnerku, tak doufám, že to oběma vydrží, protože jsem spokojená s těmi svými budoucími snachami,“ dodala hvězda legendární komedie Pelíšky.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová