Jiří Krampol si vyslechl slova útěchy: Dobré časy se vrátí?!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 20:20

Až po pár dnech vyšlo najevo, že si Jiří Krampol na pondělním posledním rozloučení s manželkou Hankou vyslechl opravdu zajímavá slova útěchy. Z úst šamana. Podle něj se známý herec dočká nečekaného návratu.

Je to stále ještě čerstvé, Jiří Krampol se z náhlého úmrtí manželky Hanky (†59) pořád vzpamatovává. Na pondělním posledním rozloučení však dostal dobré znamení týkající se budoucnosti.

Součástí netradičního obřadu byl proslov šamana Juana Brauna z Argentiny, který byl naplněný optimismem. Podle webu ahaonline.cz herci sdělil, že se mu Hanička „za devět let vrátí“. To bude vdovci 91 let.

Známému herci a bavičovi to však krev do žil nevlilo. „Nedávám to na sobě znát, ale jsem moc smutný. Měl jsem Haničku strašně rád a ještě stále jsem se s tím, že zemřela, nevyrovnal. Neumím si úplně představit, co teď bude,“ svěřil se zmíněnému serveru.

Krampolová nečekaně zemřela minulý týden v pondělí večer, když se jí u nich doma přitížilo. Se zdravotními problémy se v posledních letech potýkala opakovaně.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová