Gottova dcera se s ním rozvádí! Zpěvákův zeť má novou známost!

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 18:18

Karel Gott se toho nedožil, ovšem rodinné vazby se po jeho smrti komplikují. Na cestě k rozvodu je už i jeho druhá dcera Lucie. Za vším je nový chlap. Další známost už však má i její manžel Honza.

V pátek to bude měsíc, co si Česko v rámci nedožitých 81. narozenin připomínalo legendárního zpěváka Karla Gotta (†80). Rodinní příslušníci s výjimkou nejstarší dcery Dominiky mu tehdy na hrobě nechali věnec. S ním ale přišlo velké odhalení.

Na stuze už totiž chybělo jméno manžela mladší z nemanželských dcer Lucie, kuchaře Jana Kovaříka. Jak následně vyšlo najevo, jejich manželství se během letošního roku rozpadlo z důvodů, které nikoho nepřekvapily.

Lucie se totiž zamilovala do někoho jiného a o pokračovaní vztahu s otcem dvou vnuků Mistra už nestojí. Intenzivně se proto řeší rozvod. Gottův zeť se však podle nejnovějších informací nenechal zahanbit.

Podle webu expres.cz si Kovařík rovněž našel novou partnerku, která se má jmenovat Eva. Vztah s ní ale zatím nepřiznal a mluví o ní pouze jako o kamarádce.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová) Karel Gott