Jiří Macháček odkládá kšefty? Může za to koronavirus!

Jiří Macháček s dalšími členy kapely Mig 21. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 16:13

Jiří Macháček má se svou kapelou Mig 21 nepříjemné starosti. Hudebníci odkládají koncerty, které měly domluvené na následující dva týdny. Důvodem je onemocnění u jednoho z členů formace.

Asi většina lidí dobře ví, že Jiří Macháček se nevěnuje pouze herectví, ale rovněž hudbě. Již více než 20 let je zpěvákem a textařem oblíbené kapely Mig 21. Stejně jako jeho vrstevníci tedy nezažil nic takového, co se přihodilo letos.

V létě běžně kapely objíždějí velké festivaly, kvůli koronaviru ale velká část z nich neproběhla. „Migové“ ale nechtěli zklamat své skalní fanoušky, a tak objíždějí republiku alespoň s normálními koncerty.

Teď si však budou muset dát pauzu i od nich, což příznivcům ve středu oznámili na sociální síti. „Drazí kamarádi, bohužel jeden člen našeho týmu má pozitivní test na koronavirus,“ uvedla kapela na facebooku.

„Proto musíme koncerty v příštích dvou týdnech přeložit a odebrat se do karantény. Moc nás to mrzí,“ dodali hudebníci. Podle všeho se to dotkne vystoupení ve Znojmě, Hranicích, Valticích a Pelhřimově.

Témata: Skupina MIG 21 Jiří Macháček