Patricie Pagáčová přiznala: Jasná slova o přetvářce a soukromí!

Patricie Pagáčová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 15:33

Patricie Pagáčová si se sociálními sítěmi evidentně rozumí, jinak by na nich nenastřádala stovky tisíc fanoušků. Sama si ale uvědomuje, že mají i stinné stránky, ať už jde o přetvářku či otázku soukromí.

Patricie Pagáčová v pořadu Blízká setkání potvrdila, že éra osobních webových stránek už je minulosti. „Prezentace se teď odehrává na Instagramu, to je pro nás herce důležité,“ řekla dle webu rozhlas.cz žena, která ví, o čem mluví. Na zmíněné sociální síti jí totiž sleduje skoro půl milionu lidí.

Někdejší hvězda Ulice moderátorovi popsala, jak to tam funguje, že může kupříkladu sledovat světové hvězdy. „Je to ale jedna velká hra. Většina lidí tam nezveřejní fotku, kde jim visí břicho přes sukni, ale zveřejní fotku, kde se sami sobě líbí,“ konstatuje.

Známá herečka a porotkyně poslední řady hudební talentové soutěže SuperStar je na sítích jako ryba ve vodě. „Je hezké, když vidíte, že vás lidé mají rádi, nebo neradi,“ prohlásila ve vysílání.

Na závěr ale prozradila, že má stanovené hranice, za které nejde. „Mám ráda svůj život a mám ráda práci, která mě baví. Popularita je ale někdy obtížná, nepotřebuji zveřejňovat všechno ze svého soukromí,“ dodala Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková