Tomáš Plekanec náhle sekl s hokejem! Před pár dny bylo všechno jinak?

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 13:31

Tomáš Plekanec tento týden oznámil, že nebude pokračovat v angažmá v brněnské Kometě kvůli zdravotním potížím člena rodiny. Před pár dny tomu přitom nic nenasvědčovalo. Co tehdy říkala Lucie Šafářová?

Jako blesk z čistého nebe přišla v tomto týdnu zpráva, že Tomáš Plekanec kvůli zdravotním problémům maminky ukončil angažmá v Brně. Že tomu nic nenasvědčovalo, potvrzuje jen několik dní starý rozhovor s jeho partnerkou Lucií Šafářovou.

Datem jeho vydání je pondělí, bývalá tenistka v něm mluví o „cestování“ páru po Česku. „Neustále pendlujeme mezi Brnem, Prahou a Kladnem. Navštěvujeme babičky, Tomáš hraje za Kometu, tak se vracíme tam, a zároveň má děti v Praze,“ řekla webu super.cz.

Právě proto mají s Plekancem vybudované zázemí hned na dvou místech. „Máme domov v Praze i v Brně. Všechno tím pádem máme dvakrát. Bohužel je to tak zařízené, jelikož necestujeme kamionem,“ dodala Šafářová.

Nyní je velice pravděpodobné, že budou více času trávit v hlavním městě a ve středních Čechách. Plekanec totiž dočasně pověsil brusle na hřebík, aby mohl být mamince nablízku.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová