Jiří Krampol: Tajemství hrobu pro Hanku (†59) ODHALENO!

Jiří Krampol 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 8:46

Jiří Krampol tento týden definitivně určil místo posledního odpočinku manželky Hanky. S dalšími pozůstalými nakonec zvolil Olšany, ačkoliv existovaly i další možnosti. Proč se tak rozhodli?

V pondělí se pozůstalí naposledy rozloučili se zesnulou Hanou Krampolovou (†59). Tou dobou ale stále nebylo jasné, kde nakonec manželka známého herce spočine. Spekulovalo se přinejmenším o dvou variantách.

Jak vás stars24.cz včera informoval, volba padla na pražské Olšanské hřbitovy, a to z praktických důvodů. Nabízela se totiž i Morava, kde by Hanku pohřbili po boku příbuzných. Nakonec ale zvítězil rozum.

„Na Moravu je to opravdu kus cesty, navíc plánuju víc pracovat, když jsem už sám. Těžko bych tam jezdil,“ vysvětlil webu blesk.cz Jiří Krampol, který už má navíc svůj věk. Vždyť v červenci oslavil již 82. narozeniny.

Jeho milovaná žena tak nakonec spočine v jednom hrobě se svými rodiči Marií a Václavem. „Mám ji sice už navěky v srdci, ale jsem rád, že bude blízko i místo jejího věčného odpočinku,“ dodal populární bavič.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová