Moderátorka Novy prošla radikální proměnou: Jsem na sebe pyšná!

Nikola Čechová (Shopaholic Nicol) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 21:42 | Aktualizováno: 13. srpna 2020 22:02

Moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol prošla razantní proměnou, která možná na první pohled některým fanouškům unikla. Ona o ní však nesměle informovala na sociální síti.

Sdílela tam totiž porovnávací fotografie. „Samozřejmě není příjemné sdílet fotku, kde se sebou nejste spokojený, ale je to podle mě ta největší motivace. Nikdy jsem se nesnažila prezentovat jako chodící dokonalost, takže tady je prostě realita,“ uvedla celý příběh na instagramu.

„Stálo mě to hodně trpělivosti, ale paradoxně ne omezování, protože jsem od začátku chtěla jít přirozenou a hlavně udržitelnou cestou. Žádný extrémy, hladovění, bláznivý diety, keto, koktejly, sacharidový vlny a nevím co ještě,“ vysvětluje Čechová.

S výsledkem je nyní spokojená. „Jsem na sebe pyšná, a co je hlavní, cítím se dobře. Od začátku jsem slyšela, proč to dělám, že to nevydržím, že je to zbytečný a kde si co si. Já to ale měla srovnaný, a když jsem si chtěla dát víno, tak jsem si ho dala, když jsem měla na něco chuť, dala jsem si to,“ konstatuje.

„Mám to tak i teď. Jedu podle jídelníčku, ale pokud něco chci, dám si to. Vím totiž, že z 90 % jím, jak mám, takže to moje tělo umí zpracovat. Naučila jsem se chodit pravidelně plavat, cvičit a neberu to jako povinnost, ale jako něco, co dělám pro sebe,“ dodala moderátorka.

Témata: Nikola Čechová (Shopaholic Nicol)