Veronika Žilková přiznala: Byla jsem neurotička! Co na to zabralo?

Veronika Žilková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 18:08

Někdo má možná pocit, že Veronika Žilková je po nedávném návratu z Izraele jako vyměněná. Zdá se, že není daleko od pravdy. Oblíbená herečka přiznala, že když Česko opouštěla, nebyla v úplně ideálním rozpoložení.

Veronika Žilková už se zase natrvalo usadila v Česku, kam se vrátila na jaře v době počínající koronavirové pandemie. Nechtěla tu totiž nechat napospas osudu svou stárnoucí maminku, kterou si vzala pod svá křídla.

Rozhodnutí se vrátit totiž rozhodně nelituje, ačkoliv přiznává, že pobyt v Izraeli, kde doprovázela manžela na diplomatické misi, jí psychicky pomohl. „Evropa je taková uspěchaná, myslím si, že mnohdy nemáme dobrou náladu zbytečně,“ řekla webu super.cz.

„Já sama jsem tam přijela tak trochu jako neurotička a za ty necelé dva roky mi došlo, že je zbytečné se pořád něčím trápit,“ tvrdí známá herečka, která v zemi natočila dokument pro veřejnoprávní televizi.

Lidé v Izraeli na ní zkrátka udělali dojem. „Tam se všichni usmívají, nikdo nikam nespěchá. Vše jde v pohodě,“ dodala Žilková.

Témata: Veronika Žilková