Vdova Andrea Pomeje a její svalovec: Chystá se svatba?!

Petr Plaček a Andrea Pomeje 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. srpna 2020 12:28

Už dva roky uběhly od chvíle, kdy se tehdy rozvádějící se Andrea Pomeje (32) dala dohromady s fešným svalovcem Petrem Plačkem (39). Prožili spolu víc, než mnohé jiné páry! A tak se nabízí otázka, jestli neplánují veselku!

Svalnatý krasavec Petr Plaček zavzpomínal na dobu, kdy s Andreou začínal. Tehdy byla formálně vdaná za herce Jiřího Pomeje, jejich manželství ale už bylo v koncích. „Přesně před 2 roky jsme už asi 3 hodiny řádili na náplavce. Nejdřív jsem absolutně nevěděl, jaká bude. Myslel jsem si, že přijde nějaký její admin a nebo že si ze mě dělá srandu,“ práskl na Instagramu.

Vše šlo ale trochu jinak, než si v tomto svém černém scénáři představoval! „Dostal jsem adresu a když jsem přijel, koukal jsem na banku ČSOB a říkal - blbče, si naletěl. Nakonec ale vyšla ona,“ vzpomíná na první setkání s dýdžejkou Petr Plaček

Pak už to šlo ráz na ráz. „Od té doby až asi na dva dny jsme se viděli každý den a jsem strašně šťastný a vděčný, že jsem mohl potkat a mužů být s tak úžasným člověkem. S tak úžasnou ženou. Děkuju Ti lásko za každý den,“ vzkázal zamilovaný svalovec své vyvolené.

Andrea samozřejmě jeho slova ocenila. Přesto si do něj maličko rýpnula. „Ale já jsem byla můj admin,“ směje se nad Petrovým vyprávěním. „To já ale nevěděl. Myslel jsem, že si píšu s nějakým ošklivým adminem, který ti spravuje ig,“ dodal Petr.

Jeho veřejné vyznání fanoušky dojalo. „To je tak krásný číst veřejné vyznání lásky od muže k ženě,“ zasnila se jedna z diskutujících. „Jste oba úžasní,“ přidala se další. A všechny samozřejmě zajímá, jestli svůj vztah hodlají posunout někam dál. „Dočkáme se pokračování love story?“ zeptala se otevřeně jedna z followerek.

Její otázka se vyloženě nabízí. Petr totiž ke svému vyznání přidal fotografii z restaurace, na které líbá Andrejinu ruku. Na první pohled to vypadá, jako by jí žádal o ruku! Odpovědi na svou otázku se ale tato zvědavá fanynka zatím nedočkala!

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček