Tvář odhalila první soutěžící: Dáša z Mostu! a český účastník Eurovize!

Erika Stárková bude soutěžit v sedmé řadě Tváře. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 12:10

Tvoje tvář má známý hlas se na podzim vrátí na obrazovky s novým moderátorem i obměněnou porotou a pochopitelně i s novými soutěžícími. Nova dnes odhalila jména prvních dvou.

Nova oznámila první změny v Tváři již během minulého týdne, týkaly se obsazení poroty a postu moderátora. Dnes pak televizní produkce odhalila jména prvních dvou soutěžících sedmé řady soutěže.

První oznámenou účinkující v populární show je herečka Erika Stárková, kterou proslavil komediální seriál z dílny veřejnoprávní televize Most!. Na své nové „angažmá“ se podle svých slov velice těší.

„Já jsem fanoušek celoživotního převlíkání, tancování a zpívání a to si tady splním. Takže se neskutečně těším, bude to pořádná jízda. Bude to pro mě určitě naplňující a bude to něco nového,“ řekla dle webu Novy.

Druhým soutěžícím je zpěvák a frontman kapely Lake Malawi Albert Černý, který má mimo jiné zkušenosti např. s Eurovizí. „Já jsem dlouho váhal, protože jsem se trochu bál, že se v tom nebudu cítit, ale nakonec po těch zkušenostech, co jsem nasbíral za poslední rok nebo dva, si myslím, že jsem na to připraven a že si to dokážu užít,“ svěřil se muzikant.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Erika Stárková Albert Černý