Jaromír Jágr a elektrokolo: Satoranský si ještě přisadil?!

Tomáš Satoranský 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 11:26

Jaromíru Jágrovi se dříve smály za jeho herecké výkony v reklamách, v posledních dnech je však některým lidem trnem v oku jeho propagace elektrokola. Do hokejisty se „pustil“ basketbalista Tomáš Satoranský.

V českém sportu v posledních dnech zaujala pře mezi Tomášem Satoranským a Jaromírem Jágrem. Basketbalista Chicaga se opřel do hokejové legendy kvůli reklamě na elektrokolo. „Nechtěl jsem, aby to byla nějaká aféra,“ řekl nyní webu isport.blesk.cz.

Nejlépe placený český sportovec současnosti odmítá, že by na slavného útočníka „zaútočil“. Podle svých slov pouze odpověděl na dotaz. „Pobavilo mě, nakolik to lidi začali brát vážně,“ připouští. Zároveň si ale dál stojí za svými slovy.

„Pro mě jako pro někoho, kdo viděl v Jaromíru Jágrovi velký vzor, to bylo jen zklamání. On motivuje lidi k pohybu, a udělá reklamu na něco, kde nemusíte makat a můžete si to udělat snadnější. Což on v kariéře nikdy nedělal. Vždycky si přidával a pracoval,“ konstatuje míčový kouzelník.

Jinak ale Jágrovi nic nevyčítá. „Vůbec jsem se nevyjadřoval k tomu, jaký je sportovec. To bych si ani nedovolil. Spíš jsem moc nerozuměl tomu, proč tohle dělá,“ dodal Satoranský.

Témata: Tomáš Satoranský (basketbalista) Jaromír Jágr