Jiří Krampol rozhodl: Kde nakonec pohřbí milovanou Hanku?

Jiří Krampol 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 9:24 | Aktualizováno: 12. srpna 2020 11:30

Jiří Krampol se v tomto týdnu důstojně rozloučil s manželkou Hankou, stále ještě ale musí vyřešit jednu věc. Teď se zdá, že už se tak stalo. Jak se pozůstalí rozhodli ohledně místa posledního odpočinku?

V pondělí se Jiří Krampol společně s přáteli naposledy rozloučil s milovanou manželkou Hankou (†59), tím ale ještě veškeré povinnosti kolem této smutné události nekončí. Čekalo se totiž na poslední důležité rozhodnutí.

To se týkalo toho, kde bude jeho žena pohřbena. Zprvu se zdálo být nejpravděpodobnější, že ji pozůstalí pochovají na rodné Moravě. Jenže pro známého herce a baviče je to trochu z ruky, a tak se hledalo jiné řešení.

„Nakonec nám přišlo nejlepší pohřbít Haničku na Olšanech. Je to v centru Prahy, každý z nás se tam lehce dostane,“ prozradila webu ahaonline.cz její sestra Marie. Nebožka tedy spočine po boku svých rodičů.

Krampolová náhlé zemřela minulý týden v pondělí večer, příčinou smrti bylo celkové vyčerpání organismu. V posledních letech se opakovaně potýkala se zdravotními problémy.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová