Agáta Prachařová už v tom zase lítá! NOVÝ CHLAP!

Agáta Prachařová s novým partnerem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2020 15:33

Agáta Prachařová už je v tom zase až po uši. Po rozpadu manželství a dvou dalších nevydařených vztazích to zkouší zas a znovu. Dnes se totiž na sociální síti bez předchozího varování pochlubila novým partnerem.

Po krachu posledního vztahu se Agáta Prachařová zaklínala slovy, že si dá od chlapů na nějaký čas pokoj. Jenže vůle jí v tomto směru dlouho nevydržela. Právě dnes se totiž na sociální síti pochlubila snímkem s tajemným krasavcem.

Dvojnásobná maminka okomentovala fotografii stručně a jasně. „Láska je vážná duševní choroba,“ pomohla si citátem. Následně dokonce jednomu z českých médií potvrdila, že je doopravdy znovu zamilovaná.

Sluší se připomenout, že modelka a moderátorka měla letos přinejmenším dvě vážné známosti. S prvním ctitelem se dokonce vydala na exotickou dovolenou, s ním ani s dalším nápadníkem to ale nemělo dlouhé trvání.

Dcera herečky Veroniky Žilkové je přitom stále vdaná. Nedávno se ale nechala slyšet, že rozvod s Jakubem Prachařem by chtěli formálně dotáhnout do konce letních prázdnin.

Témata: Agáta Hanychová