„Nese to těžce.“ Plekancův agent promluvil o jeho náhlém konci v Brně!

Tomáš Plekanec 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2020 13:30

Tomáš Plekanec se rozhodl alespoň dočasně pověsit brusle na hřebík. Kvůli nemocné mamince včera náhle ukončil angažmá v Kometě Brno. Jeho agent nyní promluvil o okolnostech tohoto rozhodnutí.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Tomáš Plekanec musel kvůli zdravotním problémům maminky ukončit angažmá v Brně. Toto složité rozhodnutí se pochopitelně nerodilo lehce, což potvrdil jeho hráčský zástupce. Centr měl totiž platnou smlouvu na celou další sezónu.

„Počítal, že bude smlouvu plnit tak, jak byla podepsána. Ale naskytly se zdravotní problémy v rodině, které vyústily v Tomášovo konečné rozhodnutí požádat majitele Komety o uvolnění ze smlouvy,“ uvedl pro web isport.blesk.cz Jiří Hamal.

Libor Zábranský žádosti svěřence vyhověl. „Nese to těžce. Musel se smířit s touhle těžkou ztrátou pro tým,“ konstatuje agent s tím, že se nepodařilo najít takové východisko, aby mohl Plekanec v angažmá pokračovat.

Nyní chce být v první řadě nablízku mamince, hraní jinde se zatím neřeší. „Vše bude záviset na tom, jak se vyvine zdravotní stav v jeho rodině. Co mi řekl, tak momentálně je jeho jediná priorita zdraví a nic jiného,“ dodal Hamal.

Témata: Tomáš Plekanec