Veronika Žilková se raduje: Nový přírůstek do rodiny!

Veronika Žilková s rodinou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2020 11:55

Herečka Veronika Stropnická (58) se pochlubila novým přírůstkem do rodiny! Na sociálních sítích zveřejnila fotku rodiny i s maličkou vnučkou Nelly, která se narodila před necelým měsícem!

Rodina Veroniky Žilkové je opravdu veliká. A 21. července do ní přibyla zatím nejmladší členka Nelly. Holčička se narodila Veroničinu osvojenému synovi Honzovi Herclíkovi (29), kterého herečka od dětství vychovávala. Jde už o její třetí vnouče – díky dceři Agátě (35) už má vnuka Kryšpína a vnučku Miu!

„Nejkrásnější chvíle je, když do rodiny přibyde další človíček. Vítáme Nelly, které je dnes 19 dni. Už je to velká holka,“ raduje se nad rodinnou fotografií Veronika Žilková na Instagramu.

S Nelly se mohl seznámit i nevlastní děda, velvyslanec Martin Stropnický.(63). Ten sice žádná vlastní vnoučata zatím nemá, jak ale Žilková prozradila Blesku, ta její bere jako svá vlastní. Stropnický působí jako velvyslanec v Izraeli, posledních několik dní ale trávil s rodinou doma v Česku.

Manželé si tak po delší době mohli užít společné chvilky. „Pár hezkých společných prázdninových chvil, než mi zase frnkne do Izraele,“ posteskla si Veronika nad fotkou se Stropnickým. Těmhle chvílím je ale teď už konec, diplomat se totiž musel sbalit a odjet zpět do Tel Avivu.

Ještě předtím se s ním ale rodina rozloučila na společné večeři. Otázkou je, kdy se Žilková se svým manželem opět uvidí. Turisté do Izraele kvůli současné covidové situaci do Izraele vůbec nesmí. Herečka, která zůstává v Česku, kde její dcera Kordula chodí do školy, se navíc vzdala diplomatického pasu, což znamená, že za mužem ji přes hranice nepustí!

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický