Jiří Krampol se neubránil: Na rozloučení s Hankou (†59) tekly slzy!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2020 8:47

Jiří Krampol uspořádal poslední rozloučení s milovanou manželkou Hankou podle svých představ, protože pohřby nemá rád. Slzám se ale stejně neubránil. Co prozradil očitý svědek?

V pondělí, tedy přesně týden po jejím náhlém úmrtí, se uskutečnilo poslední rozloučení s Hanou Krampolovou (†59). To nemělo podobu pohřbu, protože vdovec Jiří Krampol je nemá rád, na slzy ale podle účastníků smutečního obřadu stejně došlo.

„Všichni se sešli v klidu, popovídali si a zavzpomínali na chvíle, které společně s manželi strávili,“ prozradil webu super.cz jejich dlouholetý známý David Novotný. Ačkoliv veřejnost na rozloučení nesměla, on popsal, co se v restauraci odehrávalo.

„K pietnímu místu příchozí pokládali květiny, vyslechli jsme si krátkou řeč faráře, pak promluvil profesor Juan Braun a nakonec zazpívala Natálie Grossová duet s Danem Matouškem. To už se Jirka neudržel a tekly mu slzy,“ uvedl Novotný.

Kromě něj a vdovce se posledního rozloučení zúčastnila řada známých osobností, dorazil např. Luděk Sobota s manželkou, Dáda Patrasová či expremiér Jiří Paroubek.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová