Hana Krampolová (†59): Pozdrav ze Slovenska už neopětovala!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 16:18

Příběh Hany Krampolové, který nakonec skončil smutně, sledovali i na Slovensku. Ještě před pár dny ji naši sousedé nechávali prostřednictvím manžela pozdravovat. Žádné odpovědi už se však nedočkali.

Dnešního posledního rozloučení s Hanou Krampolovou (†59), které se poměrně netradičně nekoná formou pohřbu, si všímají také u našich východních sousedů na Slovensku, kde její cestu životem v posledních letech bedlivě sledovali. Její smrt je proto rovněž překvapila.

S Jiřím Krampolem mluvila redaktorka Andrea Tatarková ještě před několika dny, kdy bylo všechno při starém. „Byl plný energie a dobré nálady a taková byla i jeho manželka Hanka. Dala jsem jí pozdravovat. Minulý rok jsme spolu byli na dovolené, kde jsme se spřátelili,“ řekla webu pluska.sk.

„Opravdu nic nenasvědčovalo tomu, že dojde k takové nešťastné události,“ dodala Tatarková, kterou smutná zpráva z minulého pondělí zaskočila, ačkoliv si dobře uvědomovala, čím si manželka známého baviče prošla.

Hana Krampolová zemřela na den přesně před týdnem po šesté hodině večer. V posledních letech se potýkala se zdravotními problémy a musela být několikrát hospitalizována.

Témata: Hana Krampolová