Loučení s Hanou Krampolovou (†59): Žádný pohřeb, vdovec si ho nepřál!

Jiří Krampol přijíždí na poslední rozloučení s manželkou Hankou.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 12:05

Vdovec Jiří Krampol, příbuzní a přátelé se dnes loučí s Hanou Krampolovou, která zemřela na začátku minulého týdne. Žádný pohřeb se ale nekoná. Na zesnulou manželku známého herce se vzpomíná v restauraci.

V půl jedenácté začalo poslední rozloučení se zesnulou Hanou Krampolovou (†59), které má velice netradiční formát. Jiří Krampol totiž nemá pohřby rád, a tak se raději rozhodl uspořádat posezení s přáteli, kdy si budou jeho ženu připomínat.

Vdovci poskytla ve své restauraci prostory Šárka Grossová, vdova po bývalém premiérovi. Jiný někdejší předseda vlády je mezi hosty, a to konkrétně Jiří Paroubek. „Byla to hrozně milá paní a jsem rád, že jsem zrovna alespoň na chvilku v České republice, abych se s ní mohl rozloučit,“ svěřil se na místě webu extra.cz.

Zatímco politik přišel po svých, Krampola na místo přivezl bílý vůz. Dorazila také sestra nebožky Marie. Během rozloučení promluví otec Damián, zazní také píseň a filozofická přednáška.

Krampolová zemřela v pondělí 3. srpna večer poté, co se jí udělalo zle. Příčinou smrti bylo celkové vyčerpání organismu. Manželka známého herce a baviče se v posledních letech potýkala se zdravotními problémy.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol