Jakub Prachař není sám: Manželství se rozpadlo i dalšímu členovi Nightwork!

Jan Maxián

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 11:27 | Aktualizováno: 10. srpna 2020 22:05

Jakub Prachař a Jan Maxián se mohou podělit o dojmy z rozvodu. V těchto dnech totiž vyšlo najevo, že se manželství rozpadlo i dalšímu členovi kapely Nightwork. V tomto případě je za tím někdo třetí.

Jako se před lety rozpadla kapela Nightwork, rozpadají se i manželství jejích členů. Jakub Prachař už s manželkou Agátou poměrně dlouho řeší rozvod, podle jejích slov by mělo být do konce letních prázdnin hotovo. Pak se bude moci podělit o dojmy s jedním z kolegů.

Vyšlo totiž najevo, že problémy řeší se ženou také Jan Maxián. Jeho Lucie si našla někoho jiného, konkrétně má jít o hokejového brankáře Lukáše Langera. Zatímco ona rodinné problémy potvrdila, hudebníkovi moc do řeči není.

„Jsme stále manželé, a jestli si ona dává nějaké fotky a já si dávám nějaké fotky… To dělá spousta lidí,“ řekl webu expres.cz s tím, že dále se k záležitosti nebude vyjadřovat, protože jde o rodinnou věc.

Jeho žena ale rozvod potvrdila. „Je to tak, Honza to asi nechce moc pouštět do světa, ale naše okolí to už ví, je to déle než rok, co nejsme spolu. Řeší se rozvod, který asi bude na delší běh. Domluvy mezi námi jsou teď takové horší,“ uvedla pro zmíněný server.

Témata: Jan Maxián