Manžel Mašlíkové promluvil o návštěvě pánského klubu! Je z toho poprask…

Hana Mašlíková s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 10:05

Hana Mašlíková momentálně řeší v manželství věci, které jí žádné žena jistě nezávidí. Její manžel André totiž navštívil pánský klub. Co k tomu trenér zápasníků MMA řekl?

Hana Mašlíková popsala fanouškům, co jí provedl její manžel. André navštívil strip bar, což ona v případě ženatého či zadaného muže považuje za projev absolutní neúcty k ženě. Pochopitelně měl tedy doma co vysvětlovat.

André Reinders má však na celou záležitost jiný pohled. „Stavil jsem se za svým kamarádem a dlouholetým partnerem našeho klubu v jeho klubu. Dal si kafe, prohodil pár slov a hned je z toho strašný poprask,“ řekl dle webu super.cz.

Trenér zápasníků v kleci tvrdí, že nic netajil. „To, že jsem se tam stavil, jsem druhý den své ženě sám řekl (abych vzápětí zjistil, že už byl někdo rychlejší a asi barvitější). Svoji ženu miluji (ona mě teď asi ne) a neshazoval bych sebe ani ji, abych koketoval s jinými,“ konstatuje.

„Takže lidi, nedělejte z komára velblouda. A pro ty, co rádi donáší, starejte se radši, ať váš život není tak ubohý, že musíte řešit ostatní,“ vzkázal Reinders na závěr.

Témata: Hana Reinders Mašlíková