Hana Mašlíková přiznala: Manžel jí projevil absolutní neúctu!

Hana Reinders Mašlíková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. srpna 2020 16:22

Hana Mašlíková přiznala, že její manželství rozhodně není dokonalé. Na sociální síti přiznala, že manžel jí provedl něco, co sliboval, že neudělá. Jak se to rozhodla vyřešit?

Hanu Mašlíkovou na sociálních sítích obdivují fanynky i kvůli tomu, jak idylicky vypadá její manželství s trenérem MMA zápasníků André Reindersem. Jenže zdání klame, což ona sama potvrdila.

Lidem se rozhodla dokázat, že Instagram ukazuje jen to hezké, co chceme. „Vždycky jsem odsuzovala ženatého nebo zadaného chlapa, který šel do strip baru. Každý má na to svůj názor, pro mě je to ukázka absolutní neúcty k ženě!“ spustila.

„Celých šest let jsem měla jediné přání, aby tam nikdy nešel můj muž, celých šest let mi říkal, že to vnímá stejně. Bohužel některá přání jsou nadlidský úkol. Proto přestaňte snít o princi a raději přijměte realitu a život, jaký je,“ konstatovala.

Fanouškům řekla, jak se teď věci mají. „Už mě přestalo bavit dělat ze svého manžela pana úžasňáka, a vám tady na Instagramu nalhávat, že máme dokonalé manželství. Nejsme úžasní a bohužel ani naše manželství není, takže všichni závistivci, a ti co nás nemají rádi, budou dnes skvěle usínat,“ dodala Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková