Karel Gott (†80): Tajně chystal ROZLUČKOVÉ TURNÉ?!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. srpna 2020 12:05

Zdraví nakonec Karlu Gottovi neumožnilo, aby se rozloučil se svými fanoušky na koncertě. Slavný zpěvák ale rád přemýšlel nahlas o rozlučkovém turné. Jak o něm příznivce informoval?

O rozlučkový koncert s Karlem Gottem (†80) se až letos v prosinci, tedy více než rok po jeho smrti, postarají jeho přátelé. Sám legendární zpěvák se s fanoušky na pódiu rozloučit nezvládl, i když mluvil o rozlučkovém turné. Již v roce 2005!

„V posledních letech je i v zahraničí velkou módou rozlučkové turné. Ale to několikanásobné loučení mi někdy přijde až legrační. Proto když se mě teď v Německu ptají, co chystám, odpovídám: Teď plánuju první svoje rozlučkové turné,“ nechal se tehdy slyšet dle webu rozhlas.cz.

Mistr tehdy jmenoval dvojici svých slavných zahraničních kolegů, konkrétně Charlese Aznavoura a Franka Sinatru. Vzpomněl si i na jednu českou kapelu. „Olympic se u nás loučí už 20 let,“ konstatoval.

„Až bude moje rozlučkové turné, tak to poznáte, že je první a naposled. Anebo vůbec není,“ slíbil tenkrát Gott svým příznivcům.

Témata: Karel Gott