Jaromír Jágr obletován ženami? Krásná Dominika by měla dávat pozor!

Jaromír Jágr s Elizabeth 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 21:41

Jaromír Jágr byl pro ženy zajímavou partií odjakživa, momentálně ale podle všeho není k mání, protože si jeho srdce získala krásná Dominika. I ona by si však měla dávat pozor, zdali nemá nějaké sokyně.

Jaromír Jágr v tomto týdnu potěšil fanoušky, když jim na sociální síti konečně ukázal novou partnerku Dominiku Branišovou, které legendární hokejista neodolal, ačkoliv předtím se dalšímu vztahu dlouho bránil.

Na nezájem krásných žen si přitom rozhodně nemohl stěžovat, spíš naopak. Po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou jej viděli třeba se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, nic vážného z toho ale nebylo.

Štěstí v novém vztahu přeje olympijskému vítězi i jedna z jeho bývalých partnerek, moderátorka Inna Puhajková, se kterou tajemnou Dominiku někteří lidé s oblibou srovnávají. Možná by si na ní současná partnerka hokejisty měla raději dávat pozor.

Puhajková totiž přiznala, že s Jágrem zůstává v kontaktu. „Občas si napíšeme k svátku či narozeninám. Jednou za rok ho otravuji s podpisy. Zrovna včera jsem mu shodou okolností posílala fotky z práce s žádostí o podpis,“ řekla webu super.cz.

Témata: Jaromír Jágr Inna Puhajková