Lucie Šafářová promluvila: Tak tohle se Plekancovi líbí!

Lucie Šafářová se pořádně vyfikla! 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 14:48

Nejdřív měl herečku, teď má tenistku. Možná právě proto spoustu lidí zajímá, co Tomáše Plekance zaujalo na současné partnerce Lucii Šafářové. Někdejší profesionální sportovkyně něco naznačila.

Lucie Šafářová jen před pár dny fanouškům prozradila, že s Tomášem Plekancem – a není se čemu divit – holdují aktivnímu stylu života. U toho pochopitelně nezáleží tolik na tom, jak u toho kdo vypadá.

Je ovšem jasné, že někdejší úspěšná tenistka musela známého hokejistu něčím zaujmout, podobně jako se to povedlo její jmenovkyni Vondráčkové, která s ním má dvě děti. Maminka malé Leontýnky nyní prozradila svůj recept.

„Snažím se být přirozená. Nejsem ten typ ženy, která by se extrémně líčila. Vždycky to odbydu něčím jednoduchým,“ řekla webu super.cz, který ji přitom zastihl při focení, kde si vyzkoušela roli modelky.

„Když jsem začínala na kurtu, tak si holky nedávaly ani řasenku. Pak přišel trend, kdy začaly vypadat i sportovkyně hezky. My tenistky máme tu výhodu, že máme šatičky a sukýnky, což je hodně ženské,“ dodala Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec