Jaromír Jágr se osmělil: Poprvé ukázal krásnou Dominiku!

Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 12:44

Všechno nasvědčuje tomu, že Jaromír Jágr už nic netají. Na sociální síti se totiž poprvé rozhodl sdílet fotografii krásné Dominiky, se kterou ho média zastihla již před několika týdny. Začíná to být vážné?

Jaromír Jágr si rozhodně nemůže stěžovat na to, že by o něj ženy nejevily zájem. Před pár dny ho na fotku „ulovila“ zpěvačka Jitka Zelenková, nějaký čas už je navíc známo, že se kolem legendárního hokejisty motá další kráska.

Olympijský vítěz se přitom po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou dlouho věnoval především hokeji a osobní život odsunul na vedlejší kolej. Před časem byl ovšem spatřen v doprovodu jisté Dominiky Branišové ve Špindlerové Mlýně.

Teď si Jágr řekl, že už bylo dost tajností. Na instagramovém profilu totiž sdílel fotografii z restaurace, kam vzal krásnou partnerku na večeři. Vůbec poprvé ji tedy ukázal svým věrným fanouškům.

Hokejista navíc záběry doplnil o písničku od anglické kapely Slade, ve které se zpívá, že každý potřebuje trochu lásky. To evidentně po mnoha měsících samoty došlo i jemu samotnému.

Témata: Jaromír Jágr Dominika Branišová