Lucie Borhyová: Na fanoušky vystrčila bílé pozadí! A pánové šílí!

Borhyová, Lucie 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. srpna 2020 11:27

Lucie Borhyová (42) se ani ve svém věku rozhodně za své tělo stydět nemusí! I po dvou dětech vypadá skvěle. Dokazují to i nové fotky od bazénu, které moderátorka Televizních novin zveřejnila na sociálních sítích!

Lucie Borhyová už více než 20 let patří ke stálicím televize Nova. Na obrazovkách se objevuje pravidelně, po boku Reye Korantenga moderuje Televizní noviny. Než si ale obleče kostýmek a vstoupí do studia, často si užívá v bazénu!

Blondýnka se netají tím, že vodu miluje. „Určitě jsem musela žít v minulém životě někde u moře...jinak si svoje pocity, když jsem u něj, nedokážu vysvětlit,“ prozradila na instagramu, kde se nedávno pochlubila fotkou v žlutých bikinách.

Při vodních hrátkách ji často doprovázejí i její děti – syn Lucas a dcera Linda. „Sundat brýle a hop za dětma...“ směje se Borhyová nad fotkou u bazénu. Na ní odhalila svůj zadeček . Jak je ale vidět, ten si tak často neopaluje. I když je zbytek jejího těla doslova bronzový, pozadí má moderátorka ještě bílé!

Fanoušci, hlavně ti mužští, jsou ale z jejího zadečku doslova u vytržení! „Pěkné pozadí,“ chválí ji pan Ivan. „Wow, to je radost pohledět,“ přidal se Dave. „Hezký zadek,“ píše Lucii fanoušek Petr. „Sexy prdelka,“ dodává Martin.

Témata: Lucie Borhyová