Markéta Konvičková: Už to poznám i já, raduje se!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 10:01

Termín porodu se pomalu, ale jistě blíží, přesto se Markéta Konvičková ještě jednou vydala do zahraničí. Fanouškům však od mořských břehů mohla oznámit dobrou zprávu. Už to na sobě pozoruje i ona sama.

Těhotná Markéta Konvičková už je v posledním trimestru, čemuž ale někteří fanoušci skoro odmítají při pohledu na její bříško věřit, což jí na sociálních sítích také dávají najevo. Zpěvačka je proto musí všemožně ujišťovat, že je všechno v naprostém pořádku.

Příznivci si o ní nejspíš dělají obavy i proto, že se poměrně nedávno potýkala se závažnými zdravotními problémy. Dokonce hrozilo, že se kvůli nim potomka nikdy nedočká. Následně se na ní ale velice brzy usmálo štěstí.

Nastávající maminka v těchto dnech už podruhé během letošního léta vyrazila za odpočinkem k moři do Chorvatska. Na svém instagramovém profilu se přitom pochlubila fotografií s všeříkajícím komentářem.

„Tak jo… Už se kulatím. Už to poznám i já. Neuvěřitelně to letí. Za dva měsíce a kousek je tady s námi. Moc se na toho ‚pupíka‘ těším,“ uvedla sympatická zpěvačka.

Témata: Markéta Konvičková