Veronika Žilková NEMŮŽE DO IZRAELE? Další životní zvrat!

Veronika Žilková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. srpna 2020 8:44

Herečka Veronika Žilková se na jaře rozhodla vrátit z Izraele, kde doprovázela svého manžela Martina Stropnického, zpět do Česka. Od té doby se ale prakticky až na výjimky neviděli, neboť herečka do země zpátky nemůže!

"Já v tuto chvíli jet do Izraele nemohu, protože do 1. září je Izrael vůči turistům zavřený. Manžel je teď tady na dovolené, takže jsem moc ráda, že se 14 dnů uvidíme. Pojedeme spolu na zámek Plumlov, kde já teď organizuji v srpnu divadelní festival," řekla serveru Super.cz herečka.

Žilková se vrátila do Česka i kvůli sví mamince, které potřebuje být na blízku. Doma ale uvízla a návrat zpět není příliš reálný.

A to i přesto, že se jí po Izraeli stýská a dokonce o zemi natočila dokument. Ukončila totiž status rodinného příslušníka doprovázejícího státního zaměstnance vyslaného do zahraničí. A tak by musela cestovat jen jako turistka, což v době probíhající pandemie nelze.

"Já jsem byla téměř dva roky odloučená od své rodiny, od svých dětí a své matky a díky sociálním sítím jsem ani neměla pocit odloučení. Někdy jsem dělala i domácí úkoly s Kryšpínem přes Skype. Teď tam zůstal s manželem pes, tak on mi zase točí videa, jak spolu chodí ven. Nazvala jsem to, že můj manžel je teď na vojně," vysvětlila.

Sama se tak nyní vrací k herectví, které je její silnou stránkou. Kromě festivalu se bude věnovat jak divadlu, tak i natáčení.

Témata: Veronika Žilková