Kristýna Leichtová: Fanoušky zaskočila další intimní fotkou!

Kristýna Leichtová s dcerou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2020 12:42

Kristýně Leichtové nedělá žádný problém se s fanoušky podělit o ty nejintimnější detaily ze života. Momentálně se to týká především dcery Rozárky, která přišla na svět jen před pár týdny. Co herečka příznivcům ukázala?

Kristýna Leichtová dává – co se mateřství týče – přednost přirozenému průběhu. Spoustu lidí vyděsilo, že se rozhodla mladší dceru Rozárku, která přišla na svět koncem června, porodit doma, nikoliv za asistence lékařů v porodnici.

S fanoušky se následně dokonce podělila o intimní fotografii z domácího porodu, kterou zveřejnila na sociální síti. Včera na instagramovém profilu zveřejnila snímek, který už nejspíš tolik lidí nezaskočil, i když šlo opět o důvěrnou záležitost.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Světový týden kojení ❤️! Kojim ráda, kojím furt❤️! #kdyzkojistakkojis #svetovytydenkojeni

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova), Srp 4, 2020 v 2:31 PDT

Populární herečka fotkou připomněla probíhající světový týden kojení, takže asi není třeba dlouze vysvětlovat, co na ní příznivci viděli. „Kojím ráda, kojím furt,“ okomentovala příspěvek dvojnásobná maminka.

Přesně před rokem přitom Leichtová řešila, že starší dcera Dorotka už měla kojení dost. „Za sebe musím říct, že přestat kojit byl pro mě daleko větší psychickej zásah, než celý těhotenství a šestinedělí dohromady,“ přiznala tehdy.

Témata: Kristýna Leichtová