Drsná kritika Jaromíra Jágra: Je to špatný. Zklamal mě, vzkazuje hvězdný sportovec

Jaromír Jágr 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. srpna 2020 11:27

Jaromír Jágr (48) to v poslední době nemá lehké! Jeho hokejové Kladno po jedné sezoně mezi elitou sestupuje. Navíc čelí kritice kvůli nedávné návštěvě Číny po bohu prezidenta Miloše Zemana, vazbám na premiéra Andreje Babiše i působení v reklamách!

Jaromír Jágr byl před rokem součástí české prezidentské delegace v Číně. Kritiku schytal také za společnou fotku s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem. Mnozí mu vyčítají i kontakty s Andrejem Babišem. V minulosti se objevil například v reklamě na Vodňanské kuře.

Nebyla to ale jediná reklama, ve které se objevil. A právě to mu vyčítá jiný sportovec - nejlepší český basketbalista současnosti Tomáš Satoranský (28)! Podle Aha! během rozhovoru v Ranním klubu na rádiu Expres dostal basketbalista otázku, který ze známých sportovců ho lidsky zklamal.

Po krátkém přemýšlení vytasil Satoranský jasnou odpověď. „Kdo z hvězd mě jako člověk zklamal? Doufám, že mě nebude hodně lidí nenávidět, ale řeknu to, jak to je: zklamal mě Jarda Jágr!“ přiznal sportovec.

Tomu se nelíbí právě to, jak se Jágr angažuje v právě běžící reklamní kampani. „Všichni jsme si ho idealizovali, že byl pro nás největší dříč, a pak ten člověk dělá reklamu na elektrokola... Je to špatný, prostě pro mě skončil!“ tvrdí rozehrávač Chicaga Bulls.

I proto poslal svému kolegovi ze sportovní branže vzkaz. „Doufám, Jardo, že to neposloucháš. Že mně ještě nebude psát," uvedl Satoranský. „Musím říct, že to nemá zapotřebí," má jasno basketbalista.

Témata: Jaromír Jágr Tomáš Satoranský (basketbalista)