Hana Krampolová si stěžovala! Tajemství telefonátu s doktorkou odhaleno!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 19:19 | Aktualizováno: 4. srpna 2020 22:16

Hana Krampolová už přes 24 hodin není mezi námi. Jak vyšlo najevo, její smrt nepřišla zcela bez varování. Zdravotní potíže se totiž v posledních dnech opět ozvaly. Manželka známého herce dokonce telefonovala s doktorkou.

Česko dnes ráno zasáhla smutná zpráva o náhlém úmrtí Hany Krampolové. Podle manžela Jiřího Krampola i jeho manažera Miloše Schmiedbergera zemřela následkem vnitřního krvácení. Údajně jí praskl vřed.

K tomu podle všeho nedošlo bez předchozího varování. Krampolová si byla problému dobře vědoma, dokonce ještě v den smrti telefonovala s doktorkou.

„Postěžovala si mi na to, že je jí nevolno a že se jí motá hlava. Měla jít s Jirkou do obchodního centra, tak jsem jí poradila, ať radši zůstane doma. Tak s Jirkou pro jistotu nešla,“ prozradila webu eXtra.cz MUDr. Ivana Němečková.

Lékařka uvedla, že podle informací od Krampola jeho žena zvracela a bolel jí žaludek. „Muselo to být velmi masivní krvácení, že jí lékaři nedokázali pomoci. Člověk většinou na prasklý vřed neumírá. Bohužel je ale Hanka přesto pryč,“ dodala posmutněle. 

Témata: Hana Krampolová