Vojta Kotek počítá ztráty: Už za něj mají náhradníka!

Vojtěch Kotek 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 9:22

Karambol na motorce přijde Vojtu Kotka draho. Oblíbený herec kvůli zdravotním potížím pramenícím z nehody přišel o roli ve filmu. Produkce hledala náhradníka na poslední chvíli, ale nakonec se zadařilo.

Minulý týden všichni trnuli hrůzou, když se dozvěděli o vážné dopravní nehodě Vojty Kotka na jihu Čech. Oblíbený herec havaroval na motorce, krátký čas dokonce strávil na jednotce intenzivní péče. Tam mu začalo docházet, že je v ohrožení jeho účast na některých projektech.

Jak vás stars24.cz o víkendu informoval, produkce filmu Známí neznámí s ním přestala v plánech počítat. Jenže to už se pomalu mělo začít natáčet, a tak čekal na tvůrce nelehký úkol najít co nejrychleji náhradu.

„Podařilo se nám nemožné. Dva dny před natáčením celovečerního filmu přeobsadit jednu z hlavních postav tak, aby to nemělo negativní vliv na samotný film, je úloha nesmírně náročná,“ vysvětlovala dle webu super.cz producentka Wanda Adamik Hrycová.

Kotkova náhradníka znají diváci třeba ze seriálu Modrý kód. „Nám se to chválabohu podařilo a tímto veřejně děkuji Tomáši Měcháčkovi, že nám zachránil krk, a jeho ženě, že nám ho pustila, i když jsme jí pokazili prázdniny,“ dodala filmařka.

Témata: Vojtěch Kotek